top of page
  • Elvin Agneborg & Anna Gyllerup

Stefan Löfven, aka Stefan Ärsen, får CSN indragetTill ingens förvåning har den före detta statsministern Stefan Löfven ställt in sitt besök till Åva gymnasium - för fjärde gången i rad! “Nu ryker hans CSN-bidrag”, säger Eva Rodrigo, Åvas skolsköterska.


Denna gång ringde Löfven personligen till rektor Lillemor Larsson för att be om ursäkt för att han behövde ställa in. Denna ursäkt var inte lika kreativ som de tidigare ursäkterna - dock mer trovärdig. Han hävdar att han har fått covid. Cumulus borde säga “Krya på dig”, men han drog alltså covid-kortet utan att erinra sig om att han gör det för andra gången, kanske inte så trovärdigt trots allt. Det går rykten om att han precis som många hantverkare brukar göra, har dubbelbokat sig med flera andra jobb samtidigt. En hemlig källa bekräftar att han istället för att infinna sig på Åva den 24 mars ska tala inför en fullsatt Tibble Teater. Källan hävdar att han ska ha fått mer betalt av Tibble samt andra förmåner där bland annat ett tjog Acne-mössor ingår. Hur ser framtiden ut, kommer Löfven någonsin till Åva?


Källor på Åva bekräftar att ett nytt datum är bestämt till imorgon den 20/4, men nya frågor har då uppstått. Kommer inte treorna redan ha lämnat skolan vid det laget? Kommer han att skicka ett hologram som ska tala till oss? Eleverna på Åva börjar sakta men säkert tro att Stefan Löfven aldrig har funnits och att han istället har varit en ödlemännsika som har skickats hit av utomjordingar.


Text: Elvin Agneborg & Anna Gyllerup


bottom of page